Contact

Ki Business / Water Mineralen
KvK: 50030132

FAQ!

U kunt informatie over nanomineralen vinden op: nanomineralen.nl

Als u ervoor kiest om bij aanschaf van een product een account aan te maken, kunt u uw betalingsbewijs terugvinden via “Mijn account” en vervolgens te navigeren naar “Bestellingen”.

Klik hier om je bestelgeschiedenis te bekijken.

Mits u nog geen e-mail van ons heeft ontvangen ter bevestiging van uw aankoop, kunt u controleren of de e-mail tussen de “spam/ongewenste” map staat.

Mits u geen account heeft aangemaakt, raden wij u aan om ons een e-mail te sturen naar: info@watermineralen.nl, onder vermelding van “Betalingsbewijs niet ontvangen”

Het levertermijn is gemiddeld 3 werkdagen.

Let op: Wegens de situatie rondom COVID-19, kan het zijn dat onze levertijd langer duurt dan u van ons gewend bent. Aan deze leveringsvoorwaarden kunnen daarom geen rechten worden ontleent.

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Als een artikel binnen 14 dagen na levering wordt geretourneerd, kunnen we mogelijk een gedeeltelijke terugbetaling verlenen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel onbeschadigd, ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.

Neem contact op via: info@watermineralen.nl, voor de retour instructies.

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

U kunt deze vorwaarden terugvinden op de pagina:
Algemene Voorwaarden.