Over ons

Mijn verhaal

Ik ben er van overtuigd dat de natuur ons alles heeft gegeven om gezond te worden en te blijven.

Ik ben altijd geïnteresseerd en op zoek naar het beste van het beste op het gebied van gezondheid en tot nu toe kom ik altijd uit op de natuurlijke methode.

Als kind was ik al bezig om op met mijn handen mensen hun pijn te verlichten of zelfs te helen. Ik weet daardoor dat we in staat zijn om bovengemiddelde resultaten te bereiken dan wat binnen handbereik lijkt te zijn.

Tijd en afstand kan hierbij overbrugd worden. Nu we op dit moment gedwongen zijn om fysieke contact te vermijden kunnen we ervaren dat afstand en tijd een illusie zijn. Ik heb zo’n 25 jaar ervaring met het behandelen van cliënten op afstand. De meesten van jullie hebben wel eens gehoord over Reiki, waarbij een behandeling op afstand ontvangen kan worden. Als ik morgen met jou afspreek om een Reiki healing te doen morgen om  11.00 uur kan ik deze bijvoorbeeld een dag van tevoren sturen en ontvang je de behandeling morgen exact om 11.00 uur wanneer je er ontspannen voor gaat liggen om het te ontvangen.

In mijn praktijk werk ik het liefst op een ander energie niveau. En laat ik mij leiden waarna mijn handen beginnen te bewegen om het lichaam van mijn cliënt zonder je aan te raken, terwijl je meestal wel mijn handen voelt in je lichaam dat kan voelen als warmte, heel soms koude, maar ook alsof mijn handen in je lichaam aan het werk zijn. Dit wordt als aangenaam ervaren. Ik kan zo op een nauwkeurige manier exact de meest urgente plekken in het lichaam behandelen en helpen energetische blokkades op te lossen en te verwijderen. Dit is een liefdevolle manier van heling die dan ook als intens ervaren kan worden. Er kunnen emoties vrijkomen, die ik dan ook voel en samen doordat ik benoem wat ik voel of doorkrijg komt er beweging in één of meerdere blokkades in het lichaam en het energetisch lichamelijk veld. In je energielichamen zit alle informatie opgeslagen zowel  emotionele gebeurtenissen en trauma’s en ook fysieke klachten, maar ook de informatie die de klachten veroorzaken. Ondanks dat jij er niet veel voor lijkt te hoeven doen brengt het veel te weeg in je systeem, jarenlange vastgeroestte emoties of fysieke pijnen worden aangeraakt en komen vrij. Dezelfde behandeling kan ook op afstand gegeven worden en duurt ongeveer 55 minuten begeleidend gaan we met elkaar in gesprek zodat ik op meerdere niveau’s met jou in contact sta en ben afgestemd om de oorzaak van het trauma/fysieke klacht op te sporen. Dan voel ik met je mee om uit te vinden waar de oorzaak ligt en brengen we deze aan de oppervlakte. Voor geneziging is het inzicht de belangrijkste zaak om te kunnen oplossen/genezen. We brengen het inzicht aan het licht.

Na de behandeling kun je vaak voelen dat het een heel inspannende sessie is geweest en  ik raad je ook aan om veel gezuiverd water te drinken en het de rest van de dag rustig aan te doen

– Mi Ran

5/5
Mijn eigen ervaring is dat de natuur steeds weer hetgene biedt om te herstellen. Ik ben altijd op zoek naar de beste manier om te helen. Steeds meer en zeker de laatste 20 jaar heb ik om te herstellen en te helen steeds weer naar een natuurlijke oplossing gezocht en ook gevonden. Ook omdat ik alle kunstmatige medicatie niet kon verdragen. Alle produkten op deze site gebruik ik zelf en ben ik erg enthousiast. Een aantal produkten hebbe ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden.
Mi Ran